Tanévkezdés 2020 - Frissítve (08.31. 9:00)

2020. augusztus 26., 13:03

------------------------------ Frissítés 08:31 (hétfő) 9:00 --------------------------

Az időjárás-előrejelzés alapján úgy látszik, nem lesz akadálya annak, hogy az ünnepélyes tanévnyitót a mai napon (08.31, hétfő, 17:00) megtartsuk. Kérünk mindenkit, hogy az iskola nagykapuján keresztül jöjjenek be az udvarra, az épületbe pedig csak az menjen be, aki a mosdót szeretné felkeresni. Lehetőség szerint kérjük, hogy hozzanak magukkal maszkot, és ne feledkezzenek meg az ünnepi öltözetről sem (sötét alsó, fehér felső). Aki betegség tüneteit mutatja (megfázás, nátha, stb.) kérjük, ne jöjjön iskolába, de értesítse az osztályfőnökét vagy az iskola titkárságát (szeged@baptistaoktatas.hu).

------------------------------ Frissítés 08:31 (hétfő) 9:00 --------------------------

 

Kedves Szülők és Diákok!


A 2020/2021-es tanévet a hagyományos módon fogjuk elkezdeni.

Augusztus 31-én, hétfőn, 17:00 órai kezdettel ünnepélyes tanévnyitó lesz. A jelenlegi, COVID-19 miatt kialakult helyzet következtében az évnyitót csak az udvaron tudjuk megtartani, ha az időjárás is alkalmasnak bizonyul.

Arra kérünk mindenkit, hogy kísérje figyelemmel a honlapot (a felsőbb osztályok pedig a Facebook-os osztálycsoportot is), mivel legkésőbb aznap (hétfő) a délelőtti órákban fogjuk kiírni, hogy meg lesz-e tartva az évnyitó, vagy pedig elmarad.

 

A nappalis osztályok:

Szeptember 1-jén, kedden és 2-án, szerdán reggel 8 órára kell jönni egységesen mindenkinek.

Az első két napon még nem órarend szerinti tanítás folyik, hanem különböző osztályprogramokon vesznek majd részt a diákok. A tankönyvek a keddi napon kerülnek kiosztásra, így arra kérünk mindenkit, hogy olyan táskával, hátizsákkal jelenjen meg, amelyben a tankönyveket haza is tudják vinni.

Az estis osztályok:

Szeptember 3-án, csütörtökön 17.00 órakor osztályfőnöki órákkal kezdünk, amelyre minden estis tanulót várunk, mivel a tanévvel kapcsolatos fontos információkat (pl. tanítási napok, órarend, beszámolók) ismertetjük. Kérjük azon tanulóinkat, akik júniusban elvitték bizonyítványaikat, erre az alkalomra hozzák vissza osztályfőnökeiknek!