Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Rólunk írták

A médiában az iskoláról megjelent cikkek, riportok

 

A Baptista Szeretetszolgálat hosszú távon tervez szegedi középiskolájával

A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskolája, mely jelenleg kizárólag felnőttoktatással foglalkozik, a 2018-2019-es tanévben két nappali rendszerű középiskolai osztályt is indít: egy gimnáziumi és egy rendészet- és közszolgálat profilú szakgimnáziumit. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója elmondta, az iskola szeptembertől még stabilabb háttérrel...

Tovább a cikkre....

     
 

Szegediek az év legjobb tanárai

A Baptista Szeretetszolgálat Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskolájának tanári kara vehette át az év nevelőtestülete elismerést a fenntartótól. A díjazott kollektíva jövőre már nemcsak felnőtteket, hanem 14 éves diákokat is tanít majd. A Baptista Szeretetszolgálat elnöksége a szegedi középiskolájának adta idén az év nevelőtestülete elismerést az országban működtetett 41 intézménye közül. A díjjal a pedagógiai munkát, a diákok tanulmányi eredményeit, az érettségi eredményeket és azt ismerik el, hogy ...

Tovább a cikkre...

   
 

Saját iskolában nyitották a tanévet a baptisták

A lehetetlen vált lehetségessé azzal, hogy Szegeden saját középiskolájuk lett a baptistáknak - mondta Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke a Rigó utcai intézmény épületavatóval egybekötött pénteki tanévnyitóján. Szegedi Baptista Középiskolaként folytatja tevékenységét a Rigó utcában, immár saját épületben a Baptista Szeretetszolgálat Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskolája. 

 

Tovább a cikkre...

,,Érdekes órák, jó tanítási módszerek." - Remek választásnak ígérkezik a Szegedi Baptista Középiskola nappali képzése

Szeptember elsejével új időszámítás kezdődött középiskolánkban, hiszen egy teljesen felújított, immáron saját épületben vártuk új és régi tanítványainkat. Átköltöztünk a Rigó utcába (Árkád közelében), melyet a fenntartó, a Baptista Szeretetszolgálat vásárolt meg a tavalyi év folyamán, és kívül-belül teljesen felújítottuk, korszerűen berendeztük. Ezzel együtt az iskola neve is megváltozott, a korábbi Baptista Szeretetszolgálat Móra Ferenc Felnőttoktatási Középiskola helyett a Szegedi Baptista Középiskola nevet viseli. 

 

Tovább a cikkre...


Miért jó a Szegedi Baptista Középiskola diákjainak?

2019.10.01.
 
Erős nyelvoktatás, alternatív programok, tehetséggondozás, sikerélményekben bővelkedő tanulás. Ezt kínálja a Szegedi Baptista Középiskola, mely új nevén immár a második tanévet kezdte meg Rigó utcai épületében. Bucskó József igazgatóval beszélgettünk.
 
Tovább a cikkre...