03.16. hétfőtől az iskola épületében nem lesz tanítás!

2020. március 15., 17:10

03.16. hétfőtől az iskola épületében nem lesz tanítás!

 

Az 1102/2020 (03.14.) Kormányhatározat alapján, 2020.03.16-tól az iskolákban tantermen kívüli, digitális munkarend kerül bevezetésre.

 

Ennek értelmében mind a nappalis, mind az estis tanulóinknak oktatási célból nem lehet az iskola épületében tartózkodni. Tanulói ügyintézés (diákigazolvány, iskolalátogatási igazolás stb.) vagy nappalis tanulók esetén szülői igény alapján lehetséges az épületbe belépni.

Az esti tagozat 3. beszámolója 03.16-20. között elmarad, későbbi időpontban lesz megtartva, ami a koronavírus-járvány alakulásától függ.

 

A digitális munkarend nem rendkívüli szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltozását (pl. E-learning, online). Ezzel kapcsolatban a honlapon, Facebookon fogunk tájékoztatást adni.

Kérem azokat a tanulókat, akik számára a megfelelő informatikai eszközök (notebook, tablet, asztali számítógép és internet kapcsolat) nem állnak rendelkezésre, jelezzék az osztályfőnöknek.

 

A nappalis tanulók szülei, ha gyermekük napközbeni felügyeletét igénylik az iskola épületében, a központi telefonszámokon jelezzék.

 

Segítségüket és együttműködésüket előre is köszönöm!

 

Bucskó József

igazgató