Digitális munkarend a Szegedi Baptista Középiskolában - esti tagozat

2020. március 18., 20:14

Kedves Estis Diákok!

Az új digitális munkarend kapcsán a következőkről tájékoztatjuk Önöket:

1. Minden tanulónk figyelmét felhívjuk arra, hogy a járvány idején ne találkozzanak egymással, ha tehetik, maradjanak otthon.

2.  A tantermen kívüli digitális munkarend keretében az estis tanulóink az osztályok Facebook csoportjain, illetve a Szegedi Baptista Középiskola E-learning rendszerén keresztül fogják megkapni a tananyagot, feladatokat és az ahhoz kapcsolódó egyéb linkeket.

3. Kérjük az osztályok Facebook zárt csoportjainak adminisztrátori feladatot ellátó tanulóit, tanárait, hogy az osztály minden tanulóját és tanárát hívják meg a csoportba. Ha valakit nem hívtak meg, vagy nem tudtak elérni, az keresse az osztályfőnököt e-mailen. (A tanárok email címei a honlapon a jobb felső sarokban, a MUNKATÁRSAK menüpontban vannak.)

4. Az E-learning rendszerbe az iskola honlapjáról (a jobb felső sarokban) tudnak belépni. Ehhez korábban már kaptak felhasználónevet (ugyanaz, mint az E-naplóhoz) és jelszót. Aki nem tud valamiért belépni, keresse Neller József tanár urat: neller.jozsef@mffg.hu.

5.   A tananyagokat a tanulók tantárgyanként heti bontásban, tehát nem tanóránként fogják megkapni. A jövő héttől (03.23-tól) ezt a rendszert igyekszünk követni.

6. Mivel új módszerekkel kell tanítanunk, a tapasztalatok alapján a rendszer, módszerek menetközben változhatnak.


Együttműködésüket nagyon köszönjük. Kérjük megértésüket, türelmüket!