Interaktív előadás jelenlegi és jövendőbeli diákjaink szüleinek!

2019. március 03., 08:21

Hogyan segít az erőszakmentes kommunikáció a szeretetteljes szülő-gyermek kapcsolat
fenntartásában?

Helyszín: Szeged, Rigó utca 24/D

Időpont: 2019.03.11, hétfő 17:00

Előadó: Rambala Éva, a Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ által akkreditált tréner, www.cnvc.org, valamint www.rambala.hu.

Kinek ajánljuk:

  • Nappalis tanulóink szüleinek
  • Nyolcadikos tanulók szüleinek, akik jelentkeztek iskolánkba
  • Estis tanulóinknak, akik szülők is

A program ingyenes, de részvételüket kérjük regisztrációval jelezzék a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy IDE KATTINTVA.

Ajánló:

  • Szeretné a konfliktuskerülés, küzdelem vagy ledermedés helyett megtalálni a kapcsolataiban a valódi élvezetet?
  • Elege van abból, hogy a jószándéka ellenére olyan sokszor félreértik?
  • Hogyan fejezze ki a nemtetszését őszintén és kritika nélkül, hogy az ne veszekedésre, hanem együttműködésre inspiráljon?
  • Mi rejtőzhet a bántó megjegyzések mögött?
  • Hogyan fogadja a kritikát úgy, hogy a legtöbbet tanuljon belőle?
  • A szeretet kifejezésének módjai annak érdekében, hogy a másik fél is azt értse, amit szándékozik kommunikálni.


Az előadóról:

Rambala Éva, a Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ által akkreditált tréner. (www.cnvc.orgwww.rambala.hu)
18 évesen azért nem választotta a pedagógus szakmát, mert úgy gondolta, ha ő nem volt jó diák, akkor milyen alapon várja el másoktól, hogy kitűnő tanulók legyenek.

Később az akkori Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán elvégezte a tanár szakot is.

„1996 óta folyamatosan tanulok Marshall Rosenbergtől, az Erőszakmentes kommunikáció modelljének kidolgozójától. 2000 és 2005 között mellette dolgoztam mint az International Center for Nonviolent Communication (Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ) által akkreditált tréner, és a kelet-európai projekt vezetője. A munkám során eljutottam Európán kívül Ázsiába, Dél-Amerikába, az USA-ba, Kanadába és jó néhány volt szocialista országba dolgozni.
Ezidáig a következő országokban tartottam képzést: Amerikai Egyesült Államok, Anglia, Argentína, Ausztrália, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Csehország, Dánia, Dél-Korea, Észtország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, India, Kanada, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Mexikó, Moldávia, Norvégia, Oroszország, Puerto Rico, Románia, Sri Lanka, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna.”

1999 őszétől kezdett Erőszakmentes kommunikációs tréningeket tartani. Több mint 2000 tréningnapot tartott több mint 35 országban, pedagógusoknak, szülőknek, egészségügyi, szociális és gyermekvédelemben dolgozó szakembereknek, vállalati munkatársaknak elsősorban informatikai mérnököknek, menedzsereknek, egyházi közösségeknek, börtönben dolgozóknak, rendőröknek. Évek óta együttműködik a Rákellenes Ligával, ahol rákbetegségekben érintettek és családtagjaikkal dolgoznak.
Legnagyobb kihívást a jelenlegi ukrán, háború sújtotta területekről érkezők, valamint a pakisztáni mélyszegénységben élő gyerekeket tanító pedagógusok oktatása jelenti számára.

Iskolánk pedagógusainak és nappalis tanulóinak is tartott foglalkozást, ezért tudjuk jó szívvel ajánlani!

Szegedi Baptista Középiskola