Üdvözöljük a Szegedi Baptista Gimnázium és Technikum weboldalán

Miért jó a Szegedi Baptista Gimnázium és Technikum tanulójának lenni? - Tanulói válaszok

Miért jó a Szegedi Baptista Gimnázium és Technikum tanulójának lenni?”

 

Tanulói válaszok (2021. január 7-8.)) összegzése:

 

1.)    A tanárok nagyon jól, sokféle módszerrel tanítanak. Az órák élményszerűek, interaktívak, érdekesek, pörgősek szoktak lenni. Ha valamit nem értesz, nyugodtan vissza lehet kérdezni. Magas szintű, minőségi oktatás valósul meg.

2.)    A tanárok jófejek, barátságosak, szerethetőek, értik a humort. Mindig segítenek, amiben csak tudnak, nemcsak a tanulásban. Kicsit hiperaktívak.

3.)    Megvan az a fegyelem, ami szükséges egy iskolában. A házirend jó, nem túl szigorú.

4.)    Tanulmányi versenyekre is felkészítenek. A fakultációk során lehetőségünk van kis csoportban többet foglalkozni azokkal a tantárgyakkal, amelyek érdekelnek.

5.)    Családias hangulatú az iskolai légkör. A kis létszám miatt mindenki ismer mindenkit. Olyan, mintha egy nagy család lenne.

6.)    Nagyon jó, elfogadó a közösség. A tanárok próbálnak egy olyan osztályközösséget létrehozni, hogy tudjunk csapatban együttműködni, akár az órákon, akár iskolán kívül. Itt nem csak a tanulással, hanem egymással is törődünk.

7.)    Sok tanórán kívüli közösségi programot szerveznek nekünk: túrákon, kirándulásokon, színház- és múzeumlátogatásokon veszünk részt.

8.)    Informatikai eszközökkel jól felszerelt, modernizált tantermekben tanulhatunk.

9.)    Az iskola elhelyezkedése tökéletes. A Mars térhez, a buszokhoz, az Árkádhoz közel van, könnyen megközelíthető minden irányból, és mégis csendes helyen található.

10.)    Mindig tiszta, rendezett az iskola, a tantermek, a mosdók. Jó, hogy van egy nagy udvara. Szép, gondozott környezetben lehetünk.

 

Részletes válaszok tanulóintkól